Творець гри Death from Above зізнався, що вдарив би Путіна

Швидше за все, багато геймерів чули про гру Death from Above від фінського розробника, яка розповідає історію українського оператора безпілотника.

Зобаження взяти з: https://gamedev.dou.ua/articles/death-from-above-interview-hendrik-lesser/

Нещодавно розробник гри дуже емоційно висловився, демонструючи своє захоплення Україною. Хендрік Лессер – ця людина є засновником Lesser Evil Publishing, компанії, яка розробляє Death from Above та збирала гроші для України на Kickstarter. Саме йому прийшла в голову ідея перетворити прототип гри на гру про українських операторів дронів.

Зображення узято з: https://www.the-village.com.ua/village/city/city-news/337619-zapustili-gru-death-from-above-de-mozhna-pobuti-operatorom-ukrayinskih-droniv

Гендрік зізнався що через постійни атаки у соцмережах, з боку російських тролів, він відчуває що робить усе вірно. “Я вірю, що те, що я роблю, правильно. Головне тут – заспокоїти себе та свою дружину, бо коли ми тільки почали це все робити, вона сказала: “Можливо, нас вб’ють росіяни”, – розповів розробник.

“А ще я дуже хочу набити пику путіну, його друзям і всім, хто підтримує цю війну. І що я можу зробити? Я розробник ігор. Ось чому я створюю ігри, які допомагають мені виражати та переживати ці емоції”, – каже Хендрік Лессер.